Domů

Amper, Etm a soutěže!

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 7
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 07. březen 2013

130220

19. března začíná v Brně na BVV prestižní mezinárodní veletrh Ampér, kde se představí nejrůznější elektro-technické firmy a jejich služby / produkty. Elektrotechnický magazín zde samozřejmě nebude chybět. A s ním i 2 zajímavé soutěže!

 

 

 

Veletrh AMPER je prestižním mezinárodním veletrhem s dvacetiletou tradicí, na němž se prezentují společnosti elektrotechnických, elektronických, automatizačních a komunikačních technologií. Kompletní nomenklaturu veletrhu najdete zde.

S každoroční účastí čítající přes 600 firem z více než 20-ti zemí světa a návštěvností přesahující 40 000 návštěvníků, je AMPER největším veletrhem svého oboru v České republice. Návštěvnost veletrhu je vysoce odborná, tvořena převážně techniky, projektanty, manažery, obchodníky, nákupčími a představiteli vedení společností.

Veletrh AMPER je silně mediálně propagován v masmédiích a ve spolupráci s mediálními a odbornými partnery. V průběhu veletrhu se koná mnoho seminářů, konferenci a školení týkající se aktuálních témat zastoupených oborů. Tradiční a nedílnou součástí je prestižní soutěž ZLATÝ AMPER, kdy je odbornou komisí vyhlášen a oceněn nejpřínosnější exponát veletrhu.

Moderní haly brněnského výstaviště poskytují veškerý komfort a bezpečnost při stavbě a demontáži expozic a samozřejmě v samotném průběhu veletrhu. Dále areál nabízí velkokapacitní parkoviště a bezproblémový příjezd z dálničních tahů. V bezprostřední blízkosti areálu jsou k dispozici hotely, nabízející zvýhodněné ceny pro vystavovatele veletrhu AMPER.

 

19. - 22. 3. 2013, BVV

 


 

Etm na Ampéru samozřejmě nebude chybět

Najdete nás v pavilonu P na stánku č. 43, kde budete mít možnost dozvědět se vše o produktech naší firmy (odborné časopisy), zakoupit CD s ročenkami (komplet 2011/2012 všech časopisů), případně si sjednat předplatné, podívat se na novinky v oblasti elektro, pohonů, automatizacerevizí (nové IR teploměry..) nebo si prohlédnout novou Škodu Octavii, kterou nám poskytla brněnská Autonova.

V neposlední řadě také budete mít možnost zasoutěžit si v tombole o zmiňovaný nový vizuální IR teploměr Fluke VT02 či dvoudenní zapůjčení nové Škody Octavie s plnou nádží.

Přijďte se za námi podívat. Budeme se těšit.

 

 
insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky