Domů

UPS Eaton 9PX s třífázovým napájením dosahuje až 98% účinnosti

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 18. listopad 2013

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce a distributor elektrotechnického zařízení, uvedl modely záložních energetických zdrojů řady UPS Eaton 9PX, nově s třífázovým napájením. Jsou dostupné ve výkonech 6, 8 a 11 kVA. V energeticky úsporném režimu dosahují 98% účinnosti, v režimu dvojité konverze 95% a disponují účiníkem o hodnotě 0,9. Jednotky jsou opatřeny řídicím systémem pro regulaci provozu UPS a bypassem, který usnadňuje výměnu UPS bez nutnosti vypínání klíčových systémů.


 

 

 

Třífázová on-line UPS pro SME podniky, datacentra i IT střediska

Nově uvedená UPS zařízení řady Eaton 9PX s třífázovým vstupem a jednofázovým výstupem jsou vhodná zejména pro malé a střední podniky, datová centra, IT střediska či uzly komunikační infrastruktury. Zařízení jsou nabízena ve výkonnostních variantách 6, 8 a 11 kVA a doplňují tak stávající jednofázová zařízení řady 9PX, které jsou k dispozici s výkony od 5 do 11 kVA.

Vysoká účinnost vede k úspoře energií a vyššímu výkonu

Vysoká energetická účinnost je klíčovým rysem řady UPS 9PX. Při provozu v režimu on-line s dvojitou konverzí dosahují až 95% účinnosti, v režimu vysoké energetické účinnosti až 98 %. To vede k úspoře až 40% elektrické energie oproti konkurenčním produktům. Vysoký výstupní účiník o hodnotě 0,9 pak umožňuje transformovat až o 28 % více užitečné energie oproti produktům s podobnými parametry. 

Údržbový bypass pro snadnou výměnu UPS

Nové UPS řady Eaton 9PX jsou vybaveny údržbovým bypassem sloužícím pro okamžité přímé propojení UPS vstupu s výstupem, v případě jakéhokoliv problému (přetížení, přehřátí…), nebo pro výměnu jednoho UPS zařízení za druhé bez, nutnosti vypínání klíčových systémů.

 

Přehledný LCD displej a řídicí systém pro regulaci provozu UPS

Rozměrný LCD displej, kterým jsou UPS 9PX opatřeny, přehledně poskytuje všechny podstatné provozní informace o stavu UPS a nabízí snadný přístup k rozsáhlým analytickým údajům a možnostem konfigurace a správy zařízení. Všechny jednotky rovněž disponují integrovaným řídicím systémem, který v režimu dvojité konverze nepřetržitě monitoruje průběh napájení a reguluje provoz UPS pro optimální využití kapacity. 

Prostorově úsporná konstrukce

Všechny UPS řady 9PX jsou, s montážní výškou 6U v datovém rozvaděči, prostorově úsporné a snadno skladovatelné. Modely této řady je možné provozovat v samostatně stojícím provedení vertikálně (tower), nebo horizontálně ve stojanu (rack).

Software pro vzdálenou správu

Možnost vzdáleného monitorování a ovládání řady UPS 9PX zajišťuje software Intelligent Power Manager (IPM), který je standardně dodáván ke všem modelům této řady a je plně kompatibilní se všemi hlavními operačními systémy a populárními virtuálními platformami, včetně VMware vCenter, Microsoft Systems Center, Citrix XENCenter a Red Hat KVM.

 

Pro další informace jsme k dispozici na níže uvedených kontaktech, nebo navštivte webové stránky http://www.Eaton.cz nebo http://www.eaton.eu/9PX .

 
insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky