Domů

Lenze – společnost zajišťující pohyb

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel redakce Etm   
Sobota, 04. říjen 2008

Lenze_titlSpolečnost Lenze, s.r.o. se sídlem v Humpolci a technickou kanceláří v Červeném Kostelci je největší zahraniční pobočkou firmy Lenze ve východní Evropě.
Centrální umístění v Čechách umožňuje poskytovat služby zákazníkům v nejkratší době. Pro rychlou reakci v naléhavých případech nabízí Lenze Česko sklad s nejdůležitějšími elektronickými komponenty. Kromě toho se ve vzdálenosti pouhých 200 km nachází v rakouském Astenu moderní logistické centrum pro střední a východní Evropu. K dispozici jsou moderní montážní haly a skladové prostory, do jejichž dalšího rozšíření se současné době investuje 23 mil. EUR.

Lenze sjednocuje specialisty na pohonnou, spojovací a automatizační techniku, kteří využívají své znalosti sahající od energetických zdrojů až po poslední hřídelovou spojku ve stroji pro zajištění co největšího prospěchu zákazníků.

Výrobní program sahá od motorů, převodovek, brzd, měničů frekvence, servopohonů, PLC a průmyslových PC až ke spojovací technice s ozubenými řemeny, hřídelovými spojkami a upínacími pouzdry. Ročně se v rakouské centrále smontuje více než 70.000 převodovek, 50.000 speciálních válečků pro dopravníkové tratě s brzdospojkovou kombinací a 25.000 dalších montážních podskupin.

Nikde jinde neobdrží zákazník tak ucelené a kompletní technické řešení pohonu z „jedné ruky“ od jednoho spolehlivého partnera. Díky odstupňované paletě výrobků Lenze, je pro každého klienta připravena nabídka, přesně odpovídající jeho požadavkům. Nic méně a nic více. Výhody jsou zřejmé:

  • řešení na míru
  • nižší pořizovací náklady
  • krátká doba montáže a rychlé uvedení do provozu s menšími náklady
  • zjednodušená koncepce strojů a vyšší konkurenceschopnost

Pojem "Kvalita je uspokojování potřeb" se stal ve firmě Lenze centrálním tématem. Našim zákazníkům nabízíme „odstupňovaný“ program výrobků a služeb, který umožňuje našim zákazníkům lépe obstát v tvrdém konkurenčním boji, říká pan Cír, jednatel společnosti Lenze v Čechách.

Ani příliš mnoho a ani ne příliš málo pohonářské techniky – vztaženo k daným požadavků – vytváří volný kalkulační prostor našim zákazníkům, který je v globálním konkurenčním prostředí vyžadován.

Především tímto směrem se bude naše firma rozvíjet i v blízké budoucnosti.

Koncept komplexního poradenství je sladěn s technickými a obchodními požadavky každého jednotlivého zákazníka. Zahrnuje projektování a realizaci systémových řešení pohonné a automatizační techniky podle požadavků zákazníků, vývoj softwarových aplikací pro řízení strojů a organizaci vlastního uvádění do provozu.

Lenze_1

Prostřednictvím helpline nabízí Lenze podnikům elektrický a mechanický servis a opravy. 365 dní v roce, 24 hodin denně. Největší sklad pohonné techniky v rakouské centrále pro střední a východní Evropu a moderní řízení logistiky vytvářejí základní podmínku pro dodání objednaných výrobků našim zákazníkům ve správném množství, ve správném čase a na správné místo.

Ve střední a východní Evropě zajišťuje celoplošná síť poboček a technickokomerčních kanceláří (Rakousko, Česká republika, Chorvatsko, Maďarsko, Slovinsko, Bulharsko a Makedonie) včasnou přítomnost pracovníků Lenze vždy tam, kde je právě jejich podpora zákazníky požadována.

 

Lenze, s.r.o.
Central Trade Park D1 1577
396 01 HUMPOLEC
tel.: +420 565 507 111
tel./fax: +420 565 507 399
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
www.lenze.cz

 

Výrobky

  • Měniče frekvence, servoregulátory, asynchronní motory, servomotory
  • převodovky, elektropřevodovky, variátory,
  • elektromagnetické a hřídelové spojky,
  • bezpečnostní, elektromagnetické a zubové spojky,
  • malé pohony, ozubené řemeny a řemenice,
  • kloubové hřídele,
  • vizualizaci, PLC a průmyslová PC,
  • automatizační řešení včetně programového vybavení,
  • další služby jako např. aplikační podpora a zákaznický servis.
 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky