Domů

GMC-měřicí technika s.r.o. Blansko – NOVINKY V SORTIMENTU

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Ing. Marek Šindelář   
Pondělí, 29. září 2008

gmc_hit_titlGMC- měřicí technika Blansko je obchodní společnost působící na poli měřicí a regulační techniky. Hlavními produkty jsou analogové a digitální rozvaděčové přístroje, elektronické programovatelné napájecí zdroje, převodníky elektrických veličin, regulátory a další. Počátkem roku 2008 však došlo k významnému rozšíření stávajícího sortimentu o oblast přenosné měřicí techniky. Jedná se především o digitální a analogové multimetry a univerzální měřicí přístroje pro revize elektrických instalací a spotřebičů.

Digitální multimetry řady STARLINE

Jedná se o špičkové profesionální procesorem řízené digitální multimetry vynikající svojí robustní nárazuvzdornou konstrukcí, velkým čitelným podsvětleným displejem, jednoduchým ovládáním a příjemnou obsluhou. Jsou standardně vybaveny patentovaným blokovacím systémem, jenž znemožňuje nesprávné připojení do měřeného obvodu. Všechny přístroje disponují komunikačním rozhraním na jaké jsme zvyklí pouze u větších stolních přístrojů. Komunikační protokol je tvořen jednoduchými a srozumitelnými příkazy a tak napsání jednoduchého ovládacího programu je záležitostí několika minut. Kromě napětí a proudů lze s těmito přístroji spolehlivě změřit odpor, kmitočet, kapacitu a teplotu. Samozřejmostí je pak automatická volba rozsahu, TRMS měření napětí a proudů, uchování minimální a maximální měřené hodnoty. Nejvyšší přístroj z řady, METRAHit X-TRA pak nabízí možnost záznamu měřených hodnot do interní paměti.

gmc_hit

Univerzální měřicí přístroj pro revize elektrických zařízení PROFiTest 0100S-O-II+

Odpovídá požadavkům norem VDE0100, ČSN EN 33 2000-6, ČSN EN 61557-1-10. Přístroj je kompletně v češtině a kromě základního měřená napětí, proudu a kmitočtu s ním lze provádět měření unikajících a rozdílových proudů, testování proudových chráničů, měření izolačních odporů, indikaci sledu fází, testování elektroměrů, měření teploty a vlhkosti. Jako příslušenství lze k přístroji dodat jednak paměťový modul pro záznam naměřených dat a jednak miniaturní tiskárnu pro tisk výsledků měření. Mezi hlavní přednosti patří i možnost aktualizace programového vybavení v případě změny požadavků či norem

Univerzální měřicí přístroj pro revize elektrických spotřebičů SECUTEST SIII+

Plně automatický měřicí přístroj je určen k rychlému a bezpečnému zkoušení a testování bezpečnostních parametrů elektrických spotřebičů a prodlužovacích šňůr a v alternativním provedení i elektrických zdravotnických spotřebičů. Přístroj odpovídá požadavkům norem ČSN EN 33 2000-6, ČSN EN 61557-1-9. Přístroj sám automaticky rozpozná, jestli je testovaný spotřebič správně připojen a zda-li není ve zkratu. Dále je přístroj schopen měřit hodnoty unikajících proudů, izolační odpory, velikost dotykového napětí na vodivých částech spotřebiče, teplotu a další. Samo zřejmostí je pak možnost aktualizace programového vybavení v případě změny požadavků nebo norem.

 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky