Domů

Všechno čím měříte dodáme my - SINEAX CAM – měření s komfortem

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Ing. Vladimír Ševčík, GMC-měřicí technika, s.r.o. Blansko   
Středa, 21. říjen 2009
cam_titlLetošní rok je pro naši společnost v mnohém  zlomový. Od ledna nám k průmyslové měřicí a regulační technice přibyl další stěžejní sortiment naší mateřské firmy GMC-I GOSSEN-METRAWATT a  Camille Bauer, a to přenosné revizní a zkušební přístroje.
Po dlouhém období, kdy byly potřeby trhu v oborech průmyslové a přenosné měřicí techniky pokrývány v České republice i ve Slovenské republice různými subjekty, je nyní na nás, abychom dodávky zajistili komplexně a k plné spokojenosti zákazníků.
Ve srovnání s minulým rokem jsme rozšířili sortiment o novou řadu precizních multimetrů, včetně provedení pro měření ve ztížených podmínkách v provedení Outdoor,  obsáhlou skupinu přístrojů pro měření kvality elektrické energie řady MAVOWATT, PQ-Box a PQI-D, přístroj pro předvídání kolapsu sítě CPR-D z produkce firmy a.eberle a další.
Moderního nástupce převodníků silnoproudých veličin představuje nová, vysoce výkonná univerzální měřicí jednotka SINEAX CAM.

cam_1

Svojí modulární koncepcí se dá přizpůsobit různorodým požadavkům uživatelů. Na přání zákazníků jsme nyní vyvinuli nový vstupní digitální modul pro stejnosměrné napětí 125 V. Tato úroveň se velmi často užívá v systémech přenosu energie, protože se tímto dosahují vyšší odstupy od rušivých vlivů. Modul je proveden v tříkanálovém provedení a lze jej u přístroje SINEAX CAM použít na pozici stejné, kterou může využívat modul HV.
Jak je již známo, je SINEAX CAM velmi rychlá měřicí jednotka pro silnoproudé veličiny. Umí zpracovat a předat dál během každé periody sítě úplný a celkový obraz situace. Aby bylo možno tyto údaje také skutečně vyžádat z řídicího systému dřív než budou opět přepsány, bylo požadováno rozhraní s vysokou přenosovou rychlostí. Proto se vyvíjí také varianta s Modbus/TCP. Tuto variantu, založenou na přenosu po eternetu, je možno z pohledu výstavby protokolu  mnohem lépe ovládat než tu samou implementaci IEC61850 založenou na hardware.
V nynější době a v blízké budoucnosti dochází a bude nadále docházet k rozsáhlé modernizaci energetických přenosových sítí. Komunikace založená na protokolu IEC61850 spojuje výhody eternetu  s vysokým výkonem a bezpečností, což dnes hraje rozhodující roli v rozvodných zařízeních. Přitom dochází k tomu, že převážná část primární technologie zůstává z nákladových důvodů původní. Princip činnosti přístroje CAM stejně jako u ochran na bázi IEC61850, spočívá v nasazení konvenčních měničů, čímž se potenciál použití v budoucnosti velmi zvyšuje.
Věříme, že se nám podaří za pomoci představení tohoto nového přístroje u zákazníků a následné zpětné vazby od budoucích uživatelů naplnit zájem o tento nový výrobek.
 
insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky