Domů

„AMPER 2011: 580 vystavovatelů – 24 zemí světa – největší akce v oboru v ČR – nejobsáhlejší doprovodný program v historii“

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 15. březen 2011

amper_2011_titlDoprovodný program 19. ročníku mezinárodního veletrhu elektrotechniky a elektroniky AMPER je opravdu bohatý a každý, i ten nejnáročnější návštěvník, si zde najde to své. Z mnoha doprovodných akcí lze jmenovat například konferenci "Cenová politika a regulace cen energií v České republice a na Slovensku", která se za účasti ministrů průmyslu a obchodu z obou zemí uskuteční v úterý 29. 3. Dále konference „Energie pro budoucnost", kde se bude diskutovat např. o Smart Grids, konference na téma „Moderní trendy v datových přenosech", či „Inteligentní budovy 2011".

Přímo na veletrhu, v rámci projektu AMPER - Inteligentní dům, si budou moci návštěvníci také prakticky vyzkoušet zabezpečovací techniku a systémovou techniku budov.

Zároveň bude k vidění celá řada elektrických vozidel - elektromobilů od prestižních výrobců. Zájemci z řad návštěvníků budou moci také využít testovacích jízd a nechat se provézt po areálu brněnského výstaviště, kde bude rozmístěno celkem pět dobíjecích stanic.

Veletrh bude také doplněn o marketingovou novinku, prezentačního robota „Advee" který bude mít na veletrhu AMPER premiéru

K neméně významným akcím veletrhu patří soutěž o nejpřínosnější exponát veletrhu - ZLATÝ AMPER a soutěž o nejlepší podnikatelský nápad roku - AMPER - IDEA 2011.

 
insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky