Domů Samsung odhalil novou generaci smartphonů Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Samsung odhalil novou generaci smartphonů Galaxy S7 a Galaxy S7 edge

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 24. únor 2016

India-Samsung-Galaxy-S7-S7-Edge-and-S7-Edge-Plus-Price-and-Release-Date-InfoPro obě zařízení jsou klíčové mobilní zážitky, které jsou vlastní celé rodině Samsung Galaxy. Současně vynikají elegantním designem, vysokým výkonem, pokročilými funkcemi fotoaparátu, odolností proti vodě a externí pamětí.

Barcelona, 21. února 2016 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. dnes představila nejnovější přírůstky do rodiny mobilních zařízení Galaxy: Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Obě novinky jsou vytvořené na míru soudobému životnímu stylu spotřebitelů. Vynikají vytříbeným designem, špičkovým fotoaparátem, efektivnějšími funkcemi softwaru a bezkonkurenční schopností propojit se s dalšími zařízeními a službami.

„Věříme ve svět, který je zářivější, pronikavější, příjemnější a zábavnější. A tuto vizi se snažíme s Galaxy S7 a Galaxy S7 edge nabízet prostřednictvím spojení elegantního designu s funkčností a poskytováním nenarušeného mobilního zážitku,“ řekl DJ Koh, prezident divize Mobile Communications Business, Samsung Electronics, a dodal: „Dáváme spotřebitelům technologii, která jim pomůže získat více ze života a bude i nadále posunovat hranice možného.“

Vyspělý fotoaparát: snímky s vysokým rozlišením bez ohledu na denní dobu či místo

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge jsou první smartphony vybavené fotoaparátem Dual Pixel. Zachycují tak jasnější a ostřejší obraz, a to i za zhoršených světelných podmínek. Díky revoluční technologii Dual Pixel, má fotoaparát vyšší rychlost závěrky a přesnější automatické ostření. Nový režim Motion Panorama přináší do tradičních panoramatických fotografií pohyb. Uživatelé tak získávají dokonalý vizuální zážitek.

Vytříbený design a funkce

Samsung Galaxy S7 s úhlopříčkou 5,1 palce a Galaxy S7 edge s úhlopříčkou 5,5 palce jsou vyrobené z 3D skla a kovu. Toto elegantní provedení s dlouhou životností a ergonomickými křivkami se i příjemně drží v ruce. Nová funkce displeje Always-On umožňuje uživatelům zjednodušené, bezdotykové ovládání, díky kterému nezmeškají žádný hovor nebo důležité upozornění.

Nejnovější smartphony Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge mají vyšší odolnost proti vodě a prachu (IP68), aniž by to narušilo jejich prémiový design. Edge UX v zařízení Galaxy S7 edge poskytuje praktické a efektivnější ovládání prostřednictvím jednoduchých zkratek k nejoblíbenějším uživatelským funkcím jako jsou email, režim selfie, režim panorama nebo aplikace třetích stran.

Vylepšený výkon: od nabíjení po hraní

Smartphony Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge podporují funkci rychlého nabíjení přes kabel i bezdrátově. Obě novinky mají také hybridní slot, do kterého může uživatel vložit zároveň SIM kartu i microSD kartu, a tak získat další úložiště o velikosti až 200 GB. Ve vybraných zemích lze tento slot využít pro duální SIM kartu.

Samsung výrazně upravil hardware a software telefonů, aby optimalizoval jejich herní výkon. Silný procesor a větší kapacita baterie zajišťují delší čas na hraní, zatímco interní chladicí systém zabraňuje přehřívání přístroje. Nový doplněk pro hráče Game Launcher umožňuje upravovat spotřebu baterie a minimalizovat notifikace. Kromě toho mohou uživatelé své herní zážitky nahrávat a své obrazovky sdílet s ostatními hráči. Díky spárování s Vulkan API si uživatelé Galaxy S7 a Galaxy S7 edge užijí i graficky náročné hry, aniž by příliš vytěžovali baterii.

Galaxy Experience

Samsung i nadále posouvá hranice hardwaru, softwaru a služeb. Vytváří tak zařízení, která zlepšují způsob připojení, sdílení a užívání si života. Díky ničím nerušeným mobilním zážitkům posunuje Samsung hranice soudobých technologií.

Ať už je to bezproblémové propojení Galaxy S7 a Galaxy S7 edge s novými chytrými hodinkami Gear S2 Classic pro monitorování kondice, nebo propojení s Gear VR pro procestování světa. Samsung nově definuje, co je možné pro mobilní zážitky i mimo ně.

Společně se smartphony Galaxy S7 a Galaxy S7 edge uživatelé získají také nejlepší službu pro mobilní platby Samsung Pay, která je bezpečná, snadná a akceptovaná téměř kdekoliv. Samsung Pay funguje přes NFC (Near Field Communication), MST (Magnetic Secure Transmission) a technologii čárových kódů, což zpřístupňuje mobilní platby více obchodníkům a spotřebitelům než kdy dříve. Služba je chráněná řešením Samsung KNOX, snímáním otisků prstů a pokročilou tokenizací.

Nejnovější smartphony Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edge budou v prodeji od poloviny března 2016.

Další informace naleznete na www.samsungmobilepress.com nebo www.samsung.com/galaxy.

Technická specifikace Samsung Galaxy S7 a S7 edge

 

Galaxy S7

Galaxy S7 edge

OS

Android 6.0 (Marshmallow)

Síť

LTE Cat.9 (450/50 Mbps) *Může se lišit dle trhů a mobilních operátorů

Rozměry

142,4 x 69,6 x 7,9 mm, 152 g

150,9 x 72,6 x 7,7mm, 157 g

AP

Osmijádrový (čtyři 2,3GHz + čtyři 1,6GHz), 64 bit, 14nm proces

Čtyřjádrový (dvě 2,15GHz + dvě 1,6GHz), 64 bit, 14nm proces

*Může se lišit dle trhů a mobilních operátorů

Paměť

4 GB RAM (LPDDR4), 32/64 GB (UFS 2.0) + microSD (až do 200 GB)

Displej

5,1” Quad HD Super AMOLED

2560 X 1440 (577 ppi)

5,5” Quad HD Super AMOLED

2560 X 1440 (534 ppi)

Obrazovka Edge

Fotoaparát

Zadní: Dual Pixel 12 MP (F1.7), Smart OIS

Přední: 5 MP (F1.7)

Baterie

3000 mAh

3600 mAh

Rychlé nabíjení přes kabel i bezdrátově

Bezdrátové nabíjení kompatibilní s WPC a PMA

Platba

NFC, MST

Konektivita

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz), MIMO, Bluetooth® v 4.2 LE, ANT+, USB 2.0, NFC, lokace

Senzory

Akcelerometr, senzor přiblížení, světlo RGB, kompas, gyro senzor,

barometr, snímač otisků prstů, Hallův senzor, HRM

Kód IP

IP68

Audio

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky