Domů Huawei a Philips Lighting navazují partnerství v oblasti inteligentního osvětlení a internetu věcí

Huawei a Philips Lighting navazují partnerství v oblasti inteligentního osvětlení a internetu věcí

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 27. září 2016

Spolupráce zajistí součinnost bezdrátového osvětlovacího systému pro domácnosti Philips Hue s Huawei platformou (IoT) OceanConnect

 

Philips_Hue__Huawei_OceanConnect_Cooperation_Agreement_Signing0D0A_CeremonySpolečnost Huawei, světový leader v oblasti ICT, podepsala partnerskou dohodu se společností Philips Lighting, předním světovým výrobcem osvětlovací techniky. Cílem je zajištění součinnosti (kompatibility) inteligentního bezdrátového osvětlovacího systému pro domácnosti Philips Hue a platformy Huawei OceanConnect pro internet věcí (IoT).

 

Na základě této dohody se Huawei stává partnerem „Friends of Hue“ (inteligentní bezdrátový osvětlovací systém společnosti Philips) a Philips Lighting zase partnerem Huawei OceanConnect. Spolupráce je rovněž podnětem k tomu, aby firemní zákazníci využívající IoT platformu Huawei mohli svým koncovým uživatelům nabídnout certifikované osvětlení Philips Hue.

 

Větší bezpečnost i uživatelský komfort

Partnerství má rovněž pomoci zvýšit uživatelský komfort pomocí bezproblémové komunikace osvětlovacích zařízení Philips Hue s dalšími připojenými zařízeními, systémy i aplikacemi. Příkladem může být potenciální scénář detekce nečekaného narušení domácnosti: bezpečnostní IP kamera v noci detekuje pohyb, čímž spustí alarm a žárovky Philips Hue v domě začnou blikat červeně a modře.

„Pokrok v IoT je nejvíce předpokládán u zařízení a aplikací, které spolu mohou bezproblémově spolupracovat, a OceanConnect poskytuje pro tuto harmonizaci ideální platformu. Naše partnerství s Philips Lighting vytvoří přední inteligentní bezdrátový osvětlovací systém, který bude skrze naši platformu OceanConnect spolupracovat s ostatními zařízeními v domácnosti,“ uvedl Ma Haixu, prezident Huawei pro produktovou řadu Cloud Core Network.

 

Sridhar Kumaraswamy, Business Leader systémů pro domácnost ve Philips Lighting, dodal: „Osvětlení je spolu se zabezpečením nejžádanější funkcí spojenou s chytrými domácnostmi. Naše partnerství s Huawei spojuje globální leadery z oblasti síťového pokrytí IoT a inteligentního osvětlení. Otvírají se tak dveře pro nárůst počtu zařízení komunikujících s Philips Hue a pro začlenění našeho osvětlovacího systému do neustále rostoucího trhu připojených domácností.“

 

Pro více informací navštivte huawei.com/cz nebo huaweidevice.cz

Aktuální informace ze světa Huawei naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky