Domů Logo a podtitul Red Lion ztělesňují stabilitu a sílu na trhu

Logo a podtitul Red Lion ztělesňují stabilitu a sílu na trhu

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 08. květen 2019

red lionSpolečnost Red Lion Controls, celosvětově uznávaný odborník na komunikaci, dohled a řízení v průmyslové automatizaci, dnes oznámila změnu firemního stylu, která odráží její sílu a pozici na trhu.

Nový firemní styl reflektuje kontinuální přerod Red Lion na firmu, která dodává řešení na míru, jež pomáhají zákazníkům dosahovat provozní excelentnosti.

"Jsem nadšen, že mohu oznámit novou éru společnosti Red Lion, která začíná novou podobou značky a poskytuje našim zákazníkům více inovací a hodnot než kdy dříve," řekl Jack Lee, prezident Red Lion. "Náš firemní styl se mění, ale silné hodnoty, které nás přivedly tam, kde jsme, zůstávají. Jsem hrdý na odkaz Red Lion a nedočkavě se těším na redefinování našeho závazku excelentnosti."

Logo a podtitul

Logo a podtitul Red Lion ztělesňují stabilitu a sílu na trhu, stejně jako dokonalé služby zákazníkům. Logo, navržené tak, aby vizuálně vyjadřovalo stejné zkušenosti, se pro snadnou rozeznatelnost soustředí na iniciály RL.

Základní barva loga, titanově šedá, vyjadřuje sílu, zatímco červený trojúhelník symbolizuje geometrickou stabilitu a současně zachovává dosavadní barvu loga Red Lion.

Značka Red Lion představuje excelentnost v každém ohledu – co se týče výroby, řešení i služeb. Podtitul "Excellence. Redefined." znovu potvrzuje vysoký standard výkonu a integrity, který definuje firmu Red Lion, a kontinuální poslání poskytovat zákazníkům větší podnikatelskou hodnotu.

 

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky