Domů Nezavislost systému byla vyvinuta s novými funkcemi

Nezavislost systému byla vyvinuta s novými funkcemi

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 05. červen 2019

system independenceOtevřenost systému je důležitá pro systémové integrátory a výrobce strojů, kteří by měli být vždy schopni zvolit optimální komponenty pro integraci při tvorbě vlastních řešení: různé motorové technologie, průmyslové komunikace a automatizační systémy. Architektura pohonů Danfoss zůstává otevřená, takže můžete používat ovládací prvky, motory a senzory od všech dodavatelů. Podpora platformy Beckhoff prostřednictvím integrace TwinCAT je nejnovějším doplňkem našich komplexních a otevřených nabídek v oblasti kompatibility systému.
PavSystémoví integrátoři potřebují svobodu vytvářet optimální řešení pro každou aplikaci pomocí vlastního výběru komponent. Společnost Danfoss Drives je hrdá na to, že nabízí nejvyšší úroveň volnosti výběru a snadnou integraci všech výrobců frekvenčních měničů. Podpora platformy Beckhoff prostřednictvím integrace TwinCAT je nejnovějším doplňkem našich komplexních a otevřených nabídek v oblasti kompatibility systému.
Dnes, díky vzájemné plug and play integraci mezi the Beckhoff TwinCAT softwary a Danfoss frekvenčními měniči. Můžete kompletně nastavit vaše Danfoss VLT® frekvenční měniče skrze Beckhoff’s TwinCAT platformu
•    Uvedení do provozu
•    Parametr v nastavení
•    Programování PLC

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky