Domů

S bezdrátovými reproduktory a sluchátky EXTRABASS můžete party uspořádat kdekoli

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 12
NejhoršíNejlepší 
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 05. leden 2017
  • Čtyři nové bezdrátové reproduktory a dvoje nová bezdrátová sluchátka rozšiřují rodinu produktů EXTRABASS
  • Navrženo pro požitek z hudby s mocnými basy
  • Působivé nové světelné efekty bezdrátových reproduktorů pro party
  • Hudbu, kterou milujete, si můžete díky voděodolné konstrukci a dlouhé životnosti baterie vzít všude s sebou

 

staen_souborRodina produktů EXTRABASS od společnosti Sony vám zrychlí tep díky dunivým basům, které napodobují plný zvuk a vzrušující atmosféru party v klubu. Do této rodiny produktů patří čtyři nové přenosné bezdrátové reproduktory ve čtyřech různých velikostech a různých barevných provedeních, které jsou všechny vybaveny technologií EXTRABASS. Ta přináší silný zvuk s působivými basovými linkami a světelnými efekty, které vytvoří tu správnou atmosféru party.

 

Tyto reproduktory byly navrženy tak, aby rozproudily každou party, ať už venku nebo vevnitř. Díky až 24hodinové výdrži baterie vás už nic nezastaví. Připočítejte k tomu další vychytané party funkce jako jasná blikající světla, která se synchronizují s rytmem hudby, nebo DJ efekty, díky nimž bude vaše party mnohem osobnější, a skvělou odolnost proti vodě při polití, díky níž budou noci skutečně nezapomenutelné. Pokud chcete ještě víc, můžete bezdrátově propojit pomocí funkce Wireless Party Chain až deset reproduktorů a nechat zvuk proudit ze všech stran. Nebo můžete bezdrátově spárovat dva reproduktory stejného modelu pomocí funkce Speaker Add a vytvořit tak sytý zvuk ve stereu.

Chcete-li si uspořádat party jen tak pro sebe, nasaďte si nová bezdrátová sluchátka EXTRABASS, která vyšlou stejně dokonalý zvuk s hlubokými basy přímo do vašich uší, aniž byste se museli bát, že se zamotáte do kabelů.

 

Luxusní světla na party

Konstruktérům společnosti Sony se podařilo oblíbeným světelným efektem vybavit také menší bezdrátové reproduktory a navrhli kombinaci různých druhů osvětlení, které se synchronizuje s vašimi oblíbenými skladbami, aby vám pomohli znovu prožít živé vystoupení u vás doma. SRS-XB40 nabídne světelné efekty připomínající atmosféru klubu: obvodové světelné trubice, stroboskop a světlo reproduktoru. Světelná trubice vytváří vícebarevné vzory, jejichž barva může přecházet od bílé až po duhovou. Model SRS-XB30 je vybaven podobnou mnohobarevnou světelnou trubicí a stroboskopem a model XB20 disponuje jednobarevnou světelnou trubicí, která doplňuje barvu reproduktoru.

 

Aby byla dokonalá party přesně podle vás

Aplikace SongPal app od Sony funguje jako dálkové ovládání funkcí pro přehrávání, ovládání osvětlení, režimů zvuku, a funkce Speaker add, takže si vychutnáváte hudbu přesně podle svého. Novinkou pro rok 2017 je u bezdrátových reproduktorů aplikace Fiestable add on, kterou můžete používat společně s modelem SRS-XB40 pro ještě větší individualizaci ovládání. Aplikace vám umožní měnit hudbu s využitím DJ efektů a barvu světel pouhým mávnutím ruky.

 

Tyto superpřenosné reproduktory s bezdrátovým připojením Bluetooth® a NFC je možné postavit různým způsobem - buď horizontálně, nebo vertikálně - a jsou tak lehké, že je prostě vezmete a můžete vyrazit.

 

Party celý den a celou noc

Pouštějte hudbu nepřetržitě na plné pecky díky 24hodinové životnosti baterie výkonného reproduktoru SRS-XB40, největšího a nejvýkonnějšího ze čtyř nových bezdrátových reproduktorů, a to ať už jde o zvuk, velikost nebo množství funkcí, jimiž je reproduktor vybaven. Dále je tu model SRS-XB30 se stejnou dlouhou výdrží baterie, ovšem s menšími rozměry, který je vždy připraven, abyste ho vzali s sebou na domácí party nebo svůj vlastní minifestival. Nebo si s ním můžete oživit vzpomínky na party u vás doma. Tyto bezdrátové reproduktory vybavené funkcí EXTRABASS se vám nikdy nedojdou baterky, protože mají hlasové upozornění, které vám oznámí, že se vám vybíjí baterie.

 

Voděodolné provedení pro každé dobrodružství

Model SRS-XB20 je ještě o něco menší a jako ostatní vyniká výjimečnou kvalitou provedení, protože všechny modely mají stupeň krytí IPX5, což znamená, že vydrží, i když je polijete vodou, ať už se jedná o kapky deště nebo cákance při party v bazénu.

 

Malý, ale výkonný reproduktor SRS-XB10 dává úplně jiný význam slovům „hudba v pohybu“. Malé trubkové šasi má silikonový pásek, z něhož se může stát stojánek, který vám pomůže nasměrovat zvuk. Ve vertikálním režimu si může zvuk šířený všemi směry užívat skupina přátel. V horizontálním režimu je zvuk namířen přímo na uši posluchače.

 

Zavěste reproduktor za silikonové poutko někde poblíž a budete mít vždycky zvuk EXTRABASS nablízku. Představte si, že si reproduktor zavěsíte na kolo a pojedete se projet po městě, nebo že si jej pověsíte ve stanu, až pojedete kempovat nebo si ho můžete třeba připevnit na batoh na výletě na horách.

 

Nechte si to pro sebe

Chcete-li si nechat zvuk mocných basů jen sami pro sebe, jsou tu dvoje nová sluchátka se stejnou technologií EXTRA BASS v bezdrátovém provedení. Sluchátka MDR-XB950N1 i model MDR-XB950B1 podporují přehrávání audia přes Bluetooth® zjednodušenou konektivitu s technologií NFC (Near Field Communications), takže se snadno dají bezdrátově připojit.

 

Model XB950N1 nabízí kromě mocných zesílených basů také technologii NC (rušení okolního šumu), takže můžete poslouchat jen to, na čem skutečně záleží – hudbu.

 

Na jaře 2017 se dočkáme nové funkce, pomocí níž si budete moci personalizovat hudbu, kterou posloucháte sluchátky Sony. Tato nová mobilní aplikace se bude jmenovat „Sony Headphones Connect”. Umožní vám volit z mnoha různých zvukových pozadí EXTRABASS, abyste mohli doplnit svůj poslech tím, po čem vaše uši touží – od zvukové kulisy stadionu nebo klubu po koncertní síň či koncert pod širým nebem. Můžete také ovládat funkci zesílení basů (bass boost) podle libosti. To znamená, že si můžete skutečně podle svého nastavit, jak hlasité a hluboké bude pásmo basů přesně tak, jak hudbu rádi posloucháte.

 

Tato sluchátka vám umožní pokračovat ve vaší soukromé party, ať už se vypravíte kamkoli, protože plně nabitá baterie vydrží až 22 hodin u XB950N1 a 18 hodin u modelu XB950B1.

 

Když si nasadíte tato sluchátka, můžete si díky integrovanému mikrofonu a profilu pro Bluetooth® připojení dopřát pohodlí hands-free hovorů. Jakmile spárujete telefon se sluchátky, můžete jednoduše přijímat příchozí hovory stisknutím tlačítka pro telefon. Pro ukončení hovoru stiskněte toto tlačítko podruhé. Přehrávání hudby se po ukončení hovoru automaticky znovu spustí.

 
insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky