Domů Termokamery Fluke sdílí data přes Fluke Connect na tabletu iPad, který je nyní ke kamerám zdarma

Termokamery Fluke sdílí data přes Fluke Connect na tabletu iPad, který je nyní ke kamerám zdarma

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Čtvrtek, 07. květen 2015

15348765822_042b9f0e75_mTermokamery Fluke jsou vybaveny bezdrátovou technologií Fluke Connect, přes který lze sdílet naměřená data a termografické snímky s ostatními spolupracovníky údržby. Stažením bezplatné aplikace Fluke Connect nebo mobilní aplikace Fluke SmartView vstoupí technici údržby do nového světa bezdrátového sběru dat a největší sítě propojených měřících nástrojů na světě.

Uživatelé mohou snadno vygenerovat report z termografického měření a komunikovat přímo se svým nadřízeným o zjištěných problémech přímo z místa měření.  Vše je zaměřeno na úsporu času a prostředků, vyšší bezpečnost při měření a využití posledních inovativních technologií pro rychlejší identifikaci a odstranění poruchy.

Doposud se při nákupu termokamery zákazníci soustředili pouze na kameru samotnou s cílem diagnostiku termografických snímků provádět v kanceláři až po návratu z měření. To již není nutné díky aktuální nabídce. K nákupu termokamery Fluke do konce června získá kupující zdarma Apple iPad mini nebo iPad Air. Veškerou práci tak lze provést a vyhodnotit přímo v terénu.

Zákazníci, kteří si koupí termovizní kameru Fluke Ti105, Ti110 Ti125 mohou získat iPad® mini, a ti, kteří si zakoupí kameru Fluke Ti200, Ti300 Ti400 mohou získat iPad Air® za podmínky, že nákup byl proveden do 30. 6. 2015. Tablet je pak doručen současně s objednaným zbožím a bez dalších administrativních kroků.

Jak využít Fluke Connect s tabletem iPad?

Pro bezdrátové připojení s aplikací Fluke Connect je dnes dostupných více než dvacet přístrojů včetně digitálních multimetrů, termokamer, testerů izolace, procesních kalibrátorů, vibrometru i specifických měřičů napětí, proudu a teploty.

Systém Fluke Connect umožňuje přístup k záznamům pro všechny členy týmu, ať jsou kdekoli, a současně zvyšuje bezpečnost techniků pracujících se zařízeními pod napětím. Technici mohou automaticky ukládat měření a infračervené snímky na úložiště Fluke Cloud™ odkudkoliv, aniž by si museli cokoliv zapisovat. Všichni v týmu s tabletem iPad nebo chytrým telefonem a aplikací si tato data mohou zobrazit. Práci v týmu pak dále zjednodušují videohovory ShareLive™, kdy technici mohou sdílet měření s ostatními členy týmu v reálném čase a získat schválení pro opravy nebo získat odpovědi bez nutnosti opustit měřené zařízení.

Pro více informací o produktech Fluke, prosím navštivte www.fluke.cz

 

Články na podobné téma

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky