Domů Panasonic: Produkty průmyslové automatizace k vašemu otestování

Panasonic: Produkty průmyslové automatizace k vašemu otestování

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Středa, 20. leden 2021

Starter Kit Liqi Gt07 FP0H v2Panasonic Industry přichází s řešením jak přiblížit automatizaci odborné veřejnosti. Starter Kits – pod tímto označením jsou k dispozici sady produktů průmyslové automatizace k vyzkoušení a základnímu otestování.

Tyto startovací sady jsou určeny hlavně pro techniky, kteří jsou běžně v kontaktu s automatizační technikou a to jak ve fázi návrhu, realizace nebo údržby a rádi by se seznámili s produkty Panasonic. Sady jsou zaměřeny na řízení servomotorů, ovládání prostřednictvím dotykových panelů, sběr dat či vzdálenou správu. Vždy se jedná o kompletní set produktů zaměřený na konkrétní použití. Každá sada je k dispozici včetně potřebného softwarového vybavení, kabelů, technické dokumentace i zkráceného návodu pro rychlé standardní zprovoznění.

Nejjednodušší sady začínají kombinací programovatelného automatu a operátorského panelu, které umožní získat zkušenosti s programováním či parametrizací předpřipravených programů např. pro sběr dat z inteligentních elektroměrů či ovládání digitálních výstupů. Na straně druhé můžete využít nejvybavenější sady, která navíc k již zmíněnému obsahuje servomotor až 750 W samozřejmě s řídící jednotkou, webový server i přístup na bezpečnou vzdálenou správu Corvina cloud.

Právě v dnešní době, kdy možnosti osobního setkání jsou velmi omezené, jsou tyto sady určeny pro rychlé a bezpečné otestování technologie Panasonic. Jednoduše a rychle se naučíte jak nastavit PLC, HMI, servomotor či webový server pro váš projekt a následně se rozhodnete zda právě toto řešení je to pravé pro vaši výrobu. S výběrem vhodné startovací sady vám rádi pomůžeme.
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , http://www.panasonic-electric-works.cz 

 

 

Přehled nových článků

insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky