Domů UPS 5SC s třístupňovou technologií nabíjení prodlužuje životnost baterií až o 50 %

UPS 5SC s třístupňovou technologií nabíjení prodlužuje životnost baterií až o 50 %

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 11. únor 2014

5SC_UPSZáložní zdroje napájení 5SC jsou vyvinuty pro potřeby firem z oblasti SMB. Řada line-interaktivních UPS je opatřena LCD panelem pro zobrazení klíčových parametrů, jako je zbývající odhadovaná doba zálohování. Díky výkonnostnímu rozsahu 500 – 1500 VA a sinusovému výstupu je vhodná pro citlivá IT zařízení. Praktická životnost baterií je prodloužena o 50 % díky třístupňové technologii nabíjení.

 

UPS pro ATM a prodejní automaty
UPS Eaton 5SC je vhodná pro spolehlivé napájení samostatně stojících serverů, datových úložišť připojených na LAN (NAS) a dalších zařízení v datové síti. UPS tohoto typu mohou být použity i ve speciálních případech, jako jsou prodejní automaty (ATM), fotoautomaty nebo jízdenkové automaty. Nové UPS Eaton 5SC tak nabízejí spolehlivou ochranu napájení za přijatelnou cenu.

LCD pro bezproblémovou kontrolu stavu UPS
UPS Eaton 5SC se snadno konfigurují a spravují. Jsou vybaveny LCD rozhraním, zřetelně indikujícím klíčové provozní parametry, včetně vstupního a výstupního napětí, zatížení, stupně nabití
a odhadované zbývající doby zálohování. Uživatel tak může jediným pohledem zkontrolovat stav svého UPS systému a mít naprostou jistotu a klid.

Sinusový průběh pro náročná IT zařízení
Nová řada UPS využívá energeticky úspornou technologii a v případě chodu na baterii poskytuje na výstupu čistě sinusový průběh, což zaručuje plnou kompatibilitu i s nejnáročnějšími zařízeními, jako jsou servery s aktivní korekcí účiníku (PFC).

5SC_UPSProdloužení životnosti baterie až o 50 %
UPS typu 5SC jsou vybaveny regulační funkcí „buck and boost“, v širokém rozsahu kompenzující kolísání vstupního napětí (230 V), aniž by přitom bylo nutné využívat energii z baterií. Technologie ABM od Eatonu navíc zaručuje pokročilou správu baterií s třístupňovým nabíjením, což prodlužuje praktickou životnost baterií až o 50 %.

Až 8 elektrických zásuvek
UPS Eaton 5SC jsou k dispozici ve výkonech od 500 VA do 1500 VA a jsou vybaveny až 8 zásuvkami IEC 10 A pro snadné připojení zátěže. UPS komunikují přes USB a sériový port a přes reléové kontakty. Lze je plně integrovat do prostředí Windows, Mac OS a Linux. UPS 5SC se standardně dodávají se softwarem Eaton Intelligent Power Protector (IPP) pro správu napájení.

Další informace na http://www.Eaton.cz nebo http://www.eaton.eu/5SC .

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky