Domů Nová tiskárna etiket BBP™12 na identifikaci kabelů, součástek, výrobků a laboratorních vzorků

Nová tiskárna etiket BBP™12 na identifikaci kabelů, součástek, výrobků a laboratorních vzorků

Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Úterý, 17. listopad 2015

BBP12_Label_Printer__unwinderSpolečnost Brady uvádí na trh novou tiskárnu etiket BBP™12, stolní tiskárnu etiket základní řady určenou pro identifikaci kabelů, součástek, výrobků a laboratorních vzorků, která poskytuje vynikající poměr cena/výkon. Kompaktní tiskárna BBP12 nabízí vysokou rychlost tisku 100 mm/s a dokáže zpracovávat široký sortiment trvanlivých a speciálních identifikačních etiket Brady.

Široký sortiment kvalitních identifikačních etiket

 

Nová kompaktní tiskárna etiket BBP™12 společnosti Brady je kompatibilní se širokým sortimentem trvanlivých identifikačních etiket Brady, které jsou vyvinuty pro dlouhodobé použití v náročných podmínkách a prostředích.

V prostředích elektrických, telekomunikačních a datových zařízení dokáže tiskárna BBP12 tisknout bužírky na kabely, samolaminovací etikety, štítky na kabely a visačky, které jsou odolné proti otěru, širokému rozsahu teplot a/nebo UV záření.

V laboratořích tiskne kompaktní tiskárna BBP12 speciální etikety Brady pro destičky, stébla, zkumavky, laboratorní sklop a lahve, které jsou odolné proti tekutému dusíku, zmrazování, horké vodní lázni nebo teplotám autoklávu a/nebo sortimentu typických laboratorních chemikálií.

V elektronice může být tiskárna BBP12 součástí tracebility systému pro menší objemy a tiskne široký sortiment identifikačních etiket.

 

Charakteristiky tiskárny etiket BBP™12

Kompaktní tiskárna BBP12 nabízí vysoce přesný tisk, který umožňuje velmi přesné umístění obrázku a čárového kódu i na malých etiketách. Tiskárna potiskene etikety šířky 10 až 112 mm. Spolu se standardním tiskem v kvalitě 300 dpi nabízí tiskárna etiket vstupní úrovně BBP12 vynikající hodnotu za peníze.

Uživatelsky přívětivá nabídka kalibrace na displeji LCD odborníkům pomáhá tisknout trvanlivé etikety jen v několika krocích a konektivita tiskárny k ethernetu nebo samostatné funkce umožňují snadnou implementaci do jakéhokoli pracovního prostředí.

 

BBP12_Workbench_LabelVolitelné příslušenství tiskárny 

Pro zvýšení již tak širokého výběru materiálů etiket je součástí každí tiskárny BBP12 odvíječ etiket dodávaný zdarma. Kompaktní tiskárna etiket BBP™12 může obsahovat několik volitelných příslušenství. Tiskárna se volitelně dodává s technologií „peel & present“, která tiskárně umožňuje automatické odlepení podkladového materiálu etikety ihned po tisku, připravené k nalepení. Dalším volitelným příslušenstvím je všestranný software LabelMark™6 PRO na tvorbu etiket.

 

O společnosti Brady Corporation

Společnost Brady Corporation je mezinárodním výrobcem a prodejcem kompletních řešení sloužících ke značení a ochraně osob, produktů i provozoven. Výrobky Brady pomáhají zákazníkům zvýšit úroveň bezpečnosti, zabezpečení, produktivity a výkonnosti. Patří k nim vysoce výkonné etikety, bezpečnostní značky, bezpečnostní zařízení, tiskové systémy a software. Společnost byla založena v roce 1914 a má různorodou základnu zákazníků, především v sektorech elektroniky, telekomunikací, výroby, elektrotechniky, výstavby, vzdělávání, zdravotnictví, v leteckém průmyslu a v řadě dalších odvětví. Ředitelství společnosti Brady se nachází v Milwaukee ve Wisconsinu a k 1. srpnu 2014 zaměstnávala ve svých podnicích po celém světě přibližně 6 400 osob. Obrat společnosti Brady za účetní rok 2014 činil přibližně 1,23 miliardy USD. Akcie společnosti Brady se obchodují na Newyorské burze cenných papírů pod značkou BRC. Další informace jsou k dispozici na internetové adrese www.bradycorp.com

 

Přehled nových článků

insio


insio


insio

Buďte stále v obraze:

Chci odebírat novinky